Овочева корзинка або Кіш без тіста | Сooking - Готувати легко!

Овочева корзинка або Кіш без тіста

2013-05-27
kish_ovochevyj1
  • Yield : 1 кіш
  • Servings : 8
  • Час для підготовки : 40m
  • Час готування : 60m
  • Загальний час : 1:40 h

Літній хіт – овочевий кіш – дієтичний, ніжний, ароматний, легкий. Його можна готувати навіть щодня, тим паче, що з начинкою для кіша фантазуйте на свій смак.

Ingredients

  • Корзинка:
  • 1,5-2 скл. натертих на дрібній тертці (або у комбайні) й утрамбованих кабачків
  • 1 скл. натертої моркви (утрамбованої)
  • 3-4 ст. л. олії
  • 1 ч. л. солі
  • 50-70 гр. борошна
  • Начинка:
  • 100 гр. натертого твердого сиру
  • 2-3 помідори
  • 2-3 яйця
  • 150-200 мл молока
  • сіль, перець, зелень - за смаком

 

Method

Step 1

Кабачки натерти на дрібній тертці, посолити і залишити на 10 хвилин, після чого ретельно відтиснути від рідини (наприклад, за допомогою марлі). Моркву також натерти на дрібної тертці і відтиснути, щоб вийшов зайвий сік. Змішати кабачки з морквою, олією і борошном, перемішати.

Step 2

Форму для пирога або кіша (діаметр-22-24 см) змастити олією, викласти у неї овочеву масу, розрівняти і зробити бортики. Випікати основу при 190-200 градусах 20-25 хвилин.

Step 3

Помідори нарізати кружальцями і за бажанням обсмажити на олії з обох боків. Яйця збити з молоком, посолити і поперчити.

Step 4

На дно спеченої корзинки викласти тертий сир, зверху розкласти плястерки помідорів. Посолити, поперчити, посипати травами і залити яєчно-молочною сумішшю. Запікати при 180 градусах близько півгодини.

Step 5

Готовий кіш можна їсти і гарячим, і холодним.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 8
Оцінити цей рецепт

8 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7442

    Салат “Вальдорф”

Коментарі до рецепту

  1. posted by Оксана on 01.08.2014

    Большое спасибо! Все получилось! Очень вкусно. Вместе с подготовкой (и опытом))) можно приготовить за один час, т.е. кабачки пускают сок _ морковка трется, кабачки с морковкой пекутся – обжариваются помидоры и трется сыр. Рецепт действительно “на выходной”. Легко, красиво и вкусно! С наилучшими пожеланиями, Оксана. Харьков.
    P.S. Уважаемые авторы, как зарегистрироваться на Вашем сайте?

    • posted by Terry on 01.08.2014

      Оксано, щиро дякую за коментар і оцінку – надзвичайно приємно!
      На жаль, форма реєстрації на сайті кульгає, вибачте!

Надіслати коментар