Пасхальний салат | Сooking - Готувати легко!

Пасхальний салат

2013-04-29
pashaknyj_salat
  • Servings : 4-6
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 10m
  • Загальний час : 30m

Салат з яєць і хрону є традиційною Великодньою стравою у багатьох родинах Західної України.

Ingredients

  • 5 яєць
  • 2-3 ст. л. натертого хрону
  • майонез

Method

Step 1

Яйця зварити, почистити, охолодити і розрізати на четвертинки.

Step 2

Хрін почистити, натерти на дрібній терці.

Step 3

Яйця змішати з хроном і заправити майонезом.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 5
Оцінити цей рецепт

5 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар