Паштет «політехнічний» | Сooking - Готувати легко!

Паштет «політехнічний»

2013-03-26
pashtet1
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Смачний і дуже швидкий у приготуванні паштет. Також серед переваг – відсутність м’яса, тому він цілком підійде людям які дотримуються посту або вегетаріанцям.

Щодо назви паштету, то це певна іронія. Авторка рецепту працює в Національному університеті “Львівська політехніка”)))

Цей паштет можна намазати на хліб, а для більш урочистіших подій покласти у “кошики“. Рецепт як їх приготувати читайте ТУТ .

Також ви можете самі зробити майонез, його рецепт читайте ТУТ.

Ingredients

  • Яйця – 2 шт.
  • Плавлений сирок – 2 шт.
  • Грецькі горіхи – 1 стакан
  • Майонез
  • Спеції за смаком

Method

Step 1

Зваріть яйця в круту. Дайте вистигнути

Step 2

Перемеліть на м’ясорубці або в блендері горіхи

Step 3

Натріть на терці плавлений сирок

Step 4

Натріть на терці варені яйця

Step 5

Покладіть всі інгредієнти до миски, перемішайте і заправте майонезом за смаком. Також за маком додайте сіль, перець і можливо спеції.

Люблю готувати різноманітні страви. Обожнюю страви з риби та випічку.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар