Паштет з курячої печінки з яблуками | Сooking - Готувати легко!

Паштет з курячої печінки з яблуками

2013-08-28
100_4787
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Цей паштет дуже ніжний і соковитий. Пасує, як намазка для тостів. Дуже смачно!

Ingredients

  • куряча печінка - 600 гр.
  • 1 яблуко
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • вершкове масло - 50 гр.
  • вино червоне сухе - 4 ст.л.
  • олія - ​​2 ст.л.
  • сік і цедра лимону - 1 шт.
  • петрушка, сіль/перець - за смаком

Method

Step 1

Печінку вимити, обсушити паперовим рушником, видалити плівки. Яблуко, цибулю нарізати тонкими скибочками або соломкою, а часник подрібнити. Петрушку промити, висушити і подрібнити у блендері.

Step 2

У сковороді розігріти олію й обсмажувати печінку 2-3 хвилини. Додати яблуко, цибулю, часник і готувати ще 5 хвилин.

Step 3

Перекласти все зі сковороди до розмеленої у блендері петрушки і подрібнити у фарш. Додати вершкове масло, вино, сік і цедру лимона. Збити, додати сіль і перець. Ще раз збити.

Step 4

Перекласти масу у змащену маслом форму, накрити фольгою і запікати 35-40 хвилин при 190 градусах.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар