Печиво “Трюфелі” | Сooking - Готувати легко!

Печиво “Трюфелі”

2013-03-19
album_pic (3)
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 10m
  • Загальний час : 40m

“Трюфелі” – ніжне пісочне печиво у какао-”шубці”. Завдяки вареним жовткам “Трюфелі” – розсипчасті і дійсно тануть у роті.

Ingredients

  • масло або маргарин – 200 гр.
  • борошно – 2 скл.
  • цукор – 1/2 скл.
  • жовтки варені – 3 шт.
  • сода – 1/4 ч.л.
  • + цукор – 1/2 скл.
  • какао – 1 ст.л.

Method

Step 1

Масло натерти на великій терці.

Step 2

Додати борошно, розтерті жовтки, цукор і погашену оцтом соду.

Step 3

Замісити тісто.

Step 4

Зробити з нього невеликі кульки і надати їм форму трюфелів.

Step 5

Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хв.

Step 6

Ще гарячі трюфелі обкачати у суміші цукру і какао.

Середній бал

(3.4 / 5)

3.4 5 5
Оцінити цей рецепт

5 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар