Печиво з вишнями | Сooking - Готувати легко!

Печиво з вишнями

2013-03-19
album_pic.phpx
  • Servings : 48
  • Час для підготовки : 30m
  • Час готування : 15m
  • Загальний час : 45m

Хрумке, з духм’яним ароматом цитрини пісочне печиво від відомої української кулінарки Дарії Цвек.

Ingredients

  • 300 гр. борошна
  • 150 гр. вершкового мас­ла
  • 2 ст. л. цукру
  • 3 ва­рені жовтки
  • цедра і сік лимона або 1 ч. л. оцту.
  • білок сирий - 1 шт.
  • Начинка:
  • вишні (можна консервовані або інші ягоди чи фрукти)

 

album_pic.php

 

Method

Step 1

Посікти масло з борошном, додати протерті крізь сито і змішані з цукром варені жовтки, цедру і лимонний сік і замісити тісто.

Step 2

Тісто розкачати на посипаній борошном дош­ці і склянкою вирізати коржики. Змастити їх білком, краї обкласти валиком з тіста, а зверху покласти вишні.

Step 3

Пекти при 220 градусах 15 хв - до зарум'янення.

albumzc_pic.php

album_pic.pchp

 

 

 

Середній бал

(4.4 / 5)

4.4 5 14
Оцінити цей рецепт

14 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар