Пісний монастирський пиріг | Сooking - Готувати легко!

Пісний монастирський пиріг

2013-03-21
gol
  • Servings : 8-10
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 45m
  • Загальний час : 60m

Не віриться, що пісний пиріг може бути настільки смачним, але це правда!

Ingredients

  • 200 мл. міцного чаю (найкраще чорного з фруктовими додатками)
  • 7 ст.л. борошна (з гіркою)
  • 3 ст. л. олії
  • 3 ст. л. густого варення або повидла (ідеально - яблучного)
  • курага, родзинки, горіхи, кориця, ваніль - за бажанням і за смаком
  • цукор - 1/2 скл.
  • 1 ч.л. соди, погашеної оцтом або 2 ч.л. розпушувача

collage

Method

Step 1

Змішати всі сухі складники, додати олію, варення і чай, ретельно перемішати.

Step 2

Вилити тісто у змащену олією форму (22-23 см. діаметр).

Step 3

Випікати 45 хв. при 180 градусах.

2roz

ves

 

Середній бал

(3.7 / 5)

3.7 5 14
Оцінити цей рецепт

14 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар