Помідори мариновані
2014-07-16- Кухня: Українська кухня
- Страва: Закуска
- Рівень складності: Нормально
- Час для підготовки : 0m
- Час готування : 0m
- Загальний час : 0m
Надзвичайно смачні помідори!
Як то добре – відкрити взимку цих баночку помідорів і посмакувати з пюре і оселедцем.
Ingredients
- помідори
- На трилітрову банку:
- кілька суцвіть кропу
- 2 шт. лаврового листа
- 5 шт. чорного перцю горошком
- кілька гілочок петрушки
- Маринад на трилітрову банку:
- 1 ст.л. солі
- 1 ст.л. оцту
- 5 ст.л. цукру
Method
Step 1
На дно банки покласти кілька суцвіть кропу, лавровий лист, чорний перець горошком, кілька гілочок петрушки.
Step 2
Накласти помідори. Залити їх окропом. Накрити кришками і дати постояти 5-7 хв. Воду злити. Знову залити окропом і дати постояти 5-7 хв. Знову злити.
Step 3
Відміряти, скільки треба води на трилітрову банку (приблизно 1 л. 200 мл). До цієї води додати складники на маринад. Довести маринад до кипіння і залити у банку.
Step 4
Банку закрутити, перевернути і тепло закутати.
Середній бал
(5 / 5)
1 людей оцінили цей рецепт