Пухкі оладки | Сooking - Готувати легко!

Пухкі оладки

2013-04-02
gol
  • Servings : 4
  • Час для підготовки : 45m
  • Час готування : 20m
  • Загальний час : 1:5 h

Дуже смачні і дійсно пухкі оладки.

Ingredients

  • 400 гр. борошна
  • 4 яйця
  • 25 гр. цукру
  • 15 гр. дріжджів (або 1 ч.л. сухих)
  • 200 мл. теплої води
  • олія

Method

Step 1

Дріжджі розтерти з цукром (якщо використовуєте сухі дріжджі, їх потрібно перемішати разом з невеликою кількістю теплої води і цукру і дати постояти у теплому місці приблизно 10 хв.), додати воду, яйця, борошно і ретельно перемішати.

Step 2

Тісто має постояти 35-40 хв. у теплому місці.

Step 3

Після того, як воно підніметься, можна за бажанням додати натерте на терці яблуко. Смажити на олії і смакувати пухкенькими оладками.

Середній бал

(4.4 / 5)

4.4 5 8
Оцінити цей рецепт

8 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар