Пиріг а-ля капрезе | Сooking - Готувати легко!

Пиріг а-ля капрезе

2013-03-18
Безимени-1grgf
  • Servings : 6-8
  • Час для підготовки : 40m
  • Час готування : 35m
  • Загальний час : 1:20 h

Капрезе (італ. – caprese) – традиційна страва італійської кухні – салат з сиру “Моцарела”, помідорів і базиліку. А цей пиріг – варіація на тему капрезе. Що цікаво, поєднання сиру, помідорів і базиліку дуже пасує до заварного тіста.

Ingredients

  • Тісто:
  • 180 гр. борошна
  • 50 мл. окропу
  • 50 мл. оливкової олії
  • 1/2 ч.л. розпушувача
  • Начинка:
  • 3 невеликі помідори
  • 150 гр. моцарели
  • базилік
  • оливкова олія

album_pic (1)d

Method

Step 1

Олію змішати з окропом.

Step 2

Борошно просіяти, додавши розпушувач і дрібку солі.

Step 3

Висипати борошно в окріп, з'єднаний з олією, і перемішати - спочатку ложкою, а потім - руками. Тісто буде м'яке, але до рук не липнутиме.

Step 4

Замісивши, дати постояти тісту півгодини.

Step 5

Помідори і моцарелу порізати плястерками.

Step 6

Тісто розкачати тонко, викласти у форму діаметром 23-24 см., на тісто викласти помідори і моцарелу, щедро посипати базиліком (можна сухим) і скропити оливковою олією.

Step 7

Випікати 35 хв. при 180 градусах.

album_pic (2)f

album_pic1

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7442

    Салат “Вальдорф”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар