Пиріг “Крихітка” | Сooking - Готувати легко!

Пиріг “Крихітка”

2013-03-22
100_9543
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 4:0 h

CooKING рекомендує приготувати яблучний пиріг “Крихітка” – з пісочного тіста-крихти, яке тане у роті.

Завдяки крихкому тісту пиріг – ніжний і повітряний.

Склянка – 250 мл. Діаметр форми – 24 см.

Ingredients

  • жовтки – 3 шт.
  • цукор – 150 гр.
  • масло – 200 гр.
  • ванільний цукор – 10 гр.
  • борошно – 4 скл.
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • Начинка:
  • яблука – 500 гр.
  • ягоди за смаком – 1 скл.
  • цукор – 150 гр.
  • білки – 3 шт.

Method

Step 1

Жовтки збити з цукром, ванільним цукром і м’яким маслом. Додати борошно і розпушувач.

Step 2

За допомогою ножа подрібнити тісто – воно має стати крихтоподібне.

Step 3

Яблука нарізати невеликими шматками.

Step 4

Білки збити, поступово додаючи цукор, – щоб вийшла однорідна в’язка маса.

Step 5

Нарізані яблука і ягоди змішати зі збитими білками.

Step 6

Тісто поділити: 2/3 – для основи пирога і 1/3 – для верху.

Step 7

У форму, вистелену папером для випікання, насипати одним шаром частину тіста, злегка її утрамбовуючи.

Step 8

Викласти начинку.

Step 9

На начинку рівномірно висипати решту тіста.

Step 10

Випікати при 190-200 градусах протягом 30-40 хв.

Step 11

Готовий пиріг охолодити у формі, а опісля покласти у холодильник мінімум на 2 години.

100_9549

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар