Пиріг кукурудзяний “гуцульський” | Сooking - Готувати легко!

Пиріг кукурудзяний “гуцульський”

2013-07-25
kukuruza_1
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Цей пиріг дуже швидко готується. Для тих хто не любить солодку випічку рекомендую зменшити кількість цукру. Може стати чудовою альтернативою десерту, коли неочікувано приходять гості або захотілось чогось смачненького. Також рекомендую до нього подати, або зверху намазати ягідне варення, але таке яке має кислинку.

Ingredients

  • Яйця – 3 шт
  • Масло або маргарин – 250 г
  • Цукор – 200 г
  • Борошно кукурудзяне 2,5 стакани
  • Розпушувач – 8 г

Method

Step 1

Розтопіть масло і добре змішайте з цукром.

Step 2

Збийте яйця і додайте до масла та цукру.

Step 3

Борошно змішайте з розпушувачем і висипте до решти маси. Консистенція має бути як густа сметана.

Step 4

Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть масу у форму, розраховуйте що пиріг трохи підніметься. Форму перед тим бажано змастити. Випікайте 30 хвилин.

 

 

Середній бал

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар