Пиріг з персиками | Сooking - Готувати легко!

Пиріг з персиками

2014-08-01
pyrih_z_persykamy
  • Yield : 1 пиріг діаметром 24-26 см
  • Servings : 8 порцій
  • Час для підготовки : 30m
  • Час готування : 30m
  • Загальний час : 60m

Один з моїх улюблених пирогів. Це уже традиція – щороку у сезон персиків він мусить бути.
Пиріг надзвичайно ароматний і смачний, тому наполегливо рекомендую спробувати.

Ingredients

  • півкілограма персиків
  • пачка (200 гр.) масла
  • 3 яйця
  • 600 гр. борошна
  • 10 гр. розпушувача
  • 200 гр. цукру
  • 2 ч.л. ванільного цукру

Method

Step 1

Масло розтерти з цукром і ванільним цукром в однорідну масу. Додати яйця, вимішати. Додати борошно і розпушувач, перемішати.

Step 2

Абрикоси нарізати кубиками.

Step 3

Форму (діаметром 24-26 см) змастити олією.

Step 4

Викласти у форму 2/3 тіста, розрівняти руками, зробити бортики. На тісто викласти абрикоси. Решту тіста тонко розкачати і нарізати полосами. Викласти їх сіткою поверх абрикосів.

Step 5

Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці протягом півгодини.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар