Пиріг з плавленими сирками | Сooking - Готувати легко!

Пиріг з плавленими сирками

2013-03-01
100_4465
  • Час для підготовки : 1:10 h
  • Час готування : 50m
  • Загальний час : 2:0 h

Впевнена, що цей простий пиріг вам засмакує. Чудово пасує як до обіду, так і для швидкого перекусу.

Ingredients

  • масло або маргарин - 125 гр.
  • борошно - 2 скл.
  • вода - 100 мл
  • оцет - 1/2 ст.л.
  • сіль - дрібка
  • плавлений сир - 2 шт. по 100 гр.
  • цибуля - 2 шт.
  • яйця - 2 шт.
  • приправи за смаком

Method

Step 1

Масло і борошно перетерти в крихту.

Step 2

Додати воду, оцет, сіль і замісити гладке тісто.

Step 3

Розділити тісто на дві частини - більшу і меншу, загорнути їх у харчову плівку і покласти в холодильник на 1 годину.

Step 4

Тим часом приготувати начинку. Цибулю нарізати дрібно і підсмажити до золотистого кольору на маслі або олії. Охолодити.

Step 5

Опісля додати до цибулі 2 яйця, перемішати. Плавлені сирки натерти на дрібній терці, додати до начинки (якщо сирки м'які, їх можна покласти на кілька хвилин в морозильну камеру).

Step 6

Форму (діаметром 23 см. ) змастити маслом. Розігріти духовку до 180 градусів.

Step 7

Більшу частину тіста розкачати, викласти в форму, зробивши бортики. Викласти начинку.

Step 8

Меншу частину тіста розкачати, накрити нею пиріг, краї защипати. Зробити кілька проколів виделкою.

Step 9

Пиріг можна прикрасити на свій розсуд або змастити жовтком.

Step 10

Випікати 50 хв. - до зарум'яння.

Безимени-1

100_4485

Середній бал

(5 / 5)

5 5 4
Оцінити цей рецепт

4 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kekery_syrni3

    Сирні крекери (Crackers au fromage)

  • khlib

    Хліб тостовий

  • 100_2106

    Пиріг “Рататуй” – Tourte à la ratatouille

  • haleta_ratatuj_1

    Галета “Рататуй”

  • ss

    Хліб цільнозерновий

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар