Пиріг з румбамбаром і сирною заливкою | Сooking - Готувати легко!

Пиріг з румбамбаром і сирною заливкою

2013-05-24
pyrih_z_revnem
  • Yield : 1 пиріг діаметром 23-25 см.
  • Servings : 8-10
  • Час для підготовки : 1:40 h
  • Час готування : 40m
  • Загальний час : 2:20 h

Сезон випічки з румбамбаром триває! Отже, продовжуємо радувати рідних смаколиками. Поєднання кисленького румбамбару і ніжного сирного крему у цьому пирозі –  неймовірно вдале.
Тісто для пирога Ви можете приготувати за рецептом, поданим нижче, або ж скористатися улюбленим рецептом дріжджового або листкового тіста.

Ingredients

  • Тісто:
  • молоко – 200 мл.
  • борошно – 400 гр.
  • олія – 2 ст.л.
  • дріжджі сухі – 1 ч.л.
  • цукор – 4 ч.л.
  • Сирна заливка:
  • 3 яйця
  • півсклянки цукру
  • 200 гр. кисломолочного сиру
  • ванілін
  • +
  • 1 ст. л. крохмалю
  • 300 гр. румбамбару (ревеню)

Method

Step 1

До просіяного борошна додати цукор, дрібку солі, тепле молоко, дріжджі. Замісити тісто.

Step 2

Потроху, вимішуючи, додати до тіста олію і місити ще 10 хв.

Step 3

Накрити тісто рушником і залишити у теплому місці на 45-60 хвилин.

Step 4

Ревінь очистити від шкірки і нарізати не надто великими шматками.

Step 5

Тісто викласти у форму і посипати його крохмалем. Викласти ревінь і посипати його цукром до смаку (можна й без нього).

Step 6

Яйця, сир, цукор і ванілін збити у блендері або комбайні. Готову сирну масу вилити поверх ревеню на пиріг.

Step 7

Духовку розігріти до 200-220 градусів. Випікати пиріг 15-20 хвилин. Якщо за цей час краї пирога надто підрум'янилися, а середина ще "хитається", потрібно прикрити пиріг фольгою, а температуру зменшити (170-180 градусів) і випікати ще 15-20 хвилин.

Середній бал

(3.7 / 5)

3.7 5 6
Оцінити цей рецепт

6 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар