Пиріг з румбамбаром | Сooking - Готувати легко!

Пиріг з румбамбаром

2013-05-13
100_7803
  • Yield : 1 пиріг 23 см. діаметром
  • Servings : 8-10
  • Час для підготовки : 30m
  • Час готування : 40m
  • Загальний час : 1:10 h

Начинкою для цього пирога можуть бути яблуко, вишня, полуниця, та з румбамбаром, здається, він найсмачніший – ніжний і з легкою кислинкою.

Порада: від соку ревеню форма для випікання може почорніти, тому використовуйте пергаментний папір.

Ingredients

  • 3 яйця
  • 225 гр. цукру
  • 200 гр. масла
  • 150 гр. борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • ревінь - 300 гр.
  • цукрова пудра

Method

Step 1

Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром, вмішати у цю масу м'яке масло, додати борошно з розпушувачем. Білки збити окремо з дрібкою солі і додати до загальної маси. Перемішати обережно ложкою.

Step 2

Викласти тісто у форму (вистелену папером для випічки), зверху викласти почищений і порізаний шматочками ревінь.

Step 3

Випікати 40 хв. у розігрітій до 180-200 градусів духовці.

Step 4

Коли пиріг охолоне, його можна посипати цукровою пудрою.

Середній бал

(4.1 / 5)

4.1 5 19
Оцінити цей рецепт

19 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар