Пиріг з вишнями | Сooking - Готувати легко!

Пиріг з вишнями

2013-07-21
100_6658
  • Час для підготовки : 30m
  • Час готування : 60m
  • Загальний час : 1:30 h

Дуже смачний і легкий у приготуванні пиріг. Вишню можна замінити іншими сезонними фруктами або ягодами.

Ingredients

  • 200 гр. масла
  • 4 яйця
  • 150 гр. цукру
  • 200 гр. борошна
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • дрібка солі
  • 400 гр. вишень

Method

Step 1

Цукор збити з яйцями. Борошно змішати з розпушувачем і просіяти до яєчної маси. Додати розтоплене охоложене масло, ретельно перемішати.

Step 2

Форму замасти жиром, викласти половину тіста, розрівняти. Вишні злегка обваляти в борошні і викласти на тісто. Зверху покрити другою половиною тіста.

Step 3

Випікати у розігрітій до 190 градусів духовці 1 годину.

Середній бал

(3.8 / 5)

3.8 5 12
Оцінити цей рецепт

12 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

  1. posted by natalia on 10.07.2014

    Робила по рецепту – не вийшов. Тісто зовсім не підросло, пиріг вийшов твердий і жирний. Змарновані продукти((

    • posted by Terry on 16.07.2014

      Дуже шкода, що маєте такі враження. Насправді важко зіпсути масляний бісквіт. Може, причина у духовці? А про жирність… З 200 гр. масла НЕжирним він аж ніяк не буде :)

Надіслати коментар