Розсольник “мамин” | Сooking - Готувати легко!

Розсольник “мамин”

2013-04-26
rossill
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

І хоча розсольник страва традиційна і нею нікого не здивуєш, у цьому рецепті є особливість. Коли будете готувати засмажку, додайте до неї порізані огірки і томатну пасту. І потушкуйте все разом.

Ingredients

  • Курячий бульйон – 2, 5 літра
  • Рис - 3 столові ложки
  • Картопля - 4 шт.
  • Солоні огірки - 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибулина - 1 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Корінь селери – 1 шт.
  • Томатна паста – 0,5 - 1 ст.л
  • Сіль і зелень за смаком

Method

Step 1

Обсмажте окремо подрібнений корінь селери.

Step 2

У киплячий курячий бульйон додайте порізану на бруски картоплю. Коли вона буде наполовину готова, додайте рис і лавровий лист та корінь селери.

Step 3

Зробіть засмажку з моркви, цибулі і огірків (додавайте їх в кінці) та томатної пасти.

Step 4

Коли картопля і рис будуть готові додайте засмажку. Посоліть і поперчіть. Нехай все закипить. Страва готова. Смачного.

 

Тип рецепту: Інгредієнти: ,

Люблю готувати різноманітні страви. Обожнюю страви з риби та випічку.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар