Рулет з оселедцем | Сooking - Готувати легко!

Рулет з оселедцем

2014-01-01
100_7497
  • Servings : 8 порцій
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 10m
  • Загальний час : 20m

Цей яскравий оригінальний рулет стане окрасою святкового столу. А ще це чудова альтернатива традиційній “Шубі”.

Замість рікоти або іншого м’якого сиру можете використати “Крем-чіз“.

Ingredients

  • Рулет:
  • 100 мл. молока
  • 90 гр. борошна
  • зубець часнику
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. олії
  • 120 гр. вареного буряка
  • сіль, перець - за смаком.
  • Начинка:
  • 200 гр. м'якого сиру (рікота, філадельфія...)
  • 100-150 гр. оселедця

Method

Step 1

У блендері змішати варений буряк, яйце, молоко, часник, олію (якщо немає блендера, буряк можна натерти на малій терці). Має вийти гладка рідка маса. Додати борошно, ретельно перемішати.

Step 2

Сковорідку діаметром 22-24 см. змастити олією, розігріти. Вилити тісто, розподілити рівномірно. Накрити кришкою. Випікати на середньому вогні по 3-4 хв. з кожного боку.

Step 3

Готову паляничку скрутити рулетом, охолодити. Змастити начинкою, скрутити. Покласти рулет на кілька годин в холодильник.

Step 4

Для начинки оселедець порізати невеликими кубиками, з'єднати з сиром, перемішати.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • nugat_1

    Нугати

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар