Рулет “Зелена галявина” | Сooking - Готувати легко!

Рулет “Зелена галявина”

2013-03-25
100_5137
  • Yield : 1 рулет
  • Servings : 10
  • Час для підготовки : 25m
  • Час готування : 15m
  • Загальний час : 3:0 h

CooKING пропонує прикрасити святковий стіл яскравим і дуже смачним рулетом ”Зелена галявина”.

Ingredients

  • капуста брюссельська - 500 гр.
  • борошно – 3 ст.л.
  • яйця – 4 шт.
  • розпушувач – 1/2 ч.л.

Method

Step 1

Брюссельську капусту (замість неї можна взяти броколі або шпинат) відварити, подрібнити у блендері або комбайні, щоб вийшло однорідне пюре.

Step 2

Додати яйця, борошно, розпушувач, сіль, приправи за смаком. Ретельно перемішати.

Step 3

Деко вистелити папером для випічки. Викласти масу на папір і розрівняти.

Step 4

Випікати 15 хв. при 180-200 градусах. Готовність перевірити сірником. Якщо сірник сухий – рулет готовий.

Step 5

Готовий корж перевернути на кухонний рушник, зняти папір і за допомогою рушника скрутити корж у рулет. Охолодити.

Step 6

Начинку для цього рулету можна використовувати за смаком: наприклад, сир+морква+часник або обсмажені гриби+м’ясо+цибуля. Викласти начинку на охолоджений корж, скрутити.

Step 7

Покласти у холодильник на кілька годин. Опісля – порізати на шматочки.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 4
Оцінити цей рецепт

4 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар