Риба із Зандвоорту | Сooking - Готувати легко!

Риба із Зандвоорту

2013-03-26
gol
  • Yield : 1 страва
  • Servings : 2
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 15m
  • Загальний час : 25m

Зандвоорт – курортне голландське містечко, яке до ХІХ століття було рибацьким поселенням. Звісно, рибакам були відомі таємниці і тонкощі приготування страв з риби, і саме їм ми дякуємо за простий рецепт цієї вишуканої і неймовірно смачної “Риби по-зандвоортськи”.  Поєднання смаків у цій страві ідеальне.

Ingredients

  • філе пангасіуса (або іншої білої риби) - 120 гр.
  • помідори - 2 шт.
  • 3 ст. л. масла вершкового
  • часник - 1 зубчик
  • петрушка
  • лимон
  • сіль, перець

Method

Step 1

З помідорів зрізати верхівку і ложечкою вибрати весь вміст. Готові "бочечки" посолити.

Step 2

Філе розрізати на дві частини, злегка їх відбити. Посолити і поперчити за смаком, скропити соком лимона і посипати нарізаною петрушкою.

Step 3

Філе скрутити у рулети. Вставити їх у помідори вертикально. В середину кожного рулету вставити по шматочку масла.

Step 4

Запікати у розігрітій до 220 градусів духовці 10-15 хв. - до зарум'янення.

Step 5

Тим часом обжарити на маслі протягом хвилини дрібно нарізаний часник і петрушку, влити трохи лимонного соку, випарити і посолити. Готову рибу полити цим соусом і одразу подавати.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар