Рибне філе у листковому тісті | Сooking - Готувати легко!

Рибне філе у листковому тісті

2013-10-22
ryba_v_tisti4
  • Servings : 2 порції
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 30m
  • Загальний час : 45m

Рибне філе у листковому тісті – ароматна, легка і дієтична страва. Дуже її люблю і часто готую. З начинкою можна експериментувати – за бажанням додати сир, помідори тощо. Але, як на мене, саме у цьому мінімалістичному варіанті ця рибка – ідеальна. Спробуйте, смачного Вам!

 

Ingredients

  • рибне філе (хек, тилапія, минтай, пангасіус) - 200 гр.
  • листкове тісто - 200 гр.
  • лимон
  • сіль, білий перець
  • зелень (кріп, базилік, розмарин)

Method

Step 1

Листкове тісто розморозити і злегка розкачати.

Step 2

Філе промити, промокнути паперовим рушником, щоб забрати зайву вологу.

Step 3

Філе посолити, посипати білим перцем, скропити соком лимона, подекуди розкласти часточки м'якоті лимона. Викласти філе на тісто вздовж, посипати нарізаною зеленню.

Step 4

Рибу загорнути у тісто, щільно защипавши краї. Тісто за бажанням можна змастити збитим яйцем.

Step 5

Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хв. Якщо ви готуєте більшу порцію, час випікання збільшіть на 10 хв.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар