Салат “Імпресіонізм” | Сooking - Готувати легко!

Салат “Імпресіонізм”

2013-03-19
100_9300
  • Servings : 4
  • Час для підготовки : 45m
  • Час готування : 20m
  • Загальний час : 1:5 h

Салат “Імпресіонізм”, як картини імпресіоністів, – ніжний і легкий. Представників цього напряму у мистецтві колись звинувачували у використанні заборонених прийомів, а ми об’єднуємо у салаті, здавалося, не зовсім поєднувані продукти. Але, як довів час, картини імпресіоністів – неперевершені, а за відгуками цінителів, цей салат – дуже смачний.
Спробуйте! І приємних вам вражень (імпресіонізм – від франц. Impression – враження).

Ingredients

  • м’ясо варене (яловичина або свинина) – 200 гр.
  • яйця – 2 шт.
  • ківі – 2 шт.
  • яблуко – 1 шт.
  • морква варена – 1 шт.
  • плавлений сир – 100 гр.
  • часник – 2 зубці
  • майонез

Method

Step 1

Варене м’ясо розібрати на волокна, додати до нього товчений часник, ложку майонезу і ретельно перемішати. Отриману масу викласти в салатницю.

Step 2

Ківі дрібно нарізати; відцідити, щоб вийшов зайвий сік, і викласти зверху на м’ясо.

Step 3

Далі викласти шарами, промазуючи кожен з них майонезом: сир, білки, морква, яблуко (все натерти на терці з великими отворами).

Step 4

Салат прикрасити тертим жовтком і шматочками ківі.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

  • 100_7442

    Салат “Вальдорф”

  • 100_7331

    Салат з куркою, грибами та морквою “До свята”

  • salat

    Салат “Аврора”

  • 100_6668

    Салат з абрикосами

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар