Салат “Кенгуру” | Сooking - Готувати легко!

Салат “Кенгуру”

2013-03-20
100_4867
  • Servings : 4
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 20m

Салат “Кенгуру” – легкий і ніжний на смак, а ще оригінальний і яскравий. Чудовий варіант для обіду.

Ingredients

  • крабові палички – 100 гр.
  • огірок невеликий – 1 шт.
  • яблуко – 1 шт.
  • сметана – 100 гр.
  • помідор – 1 шт.
  • сік лимону
  • пекінська капуста
  • перець червоний мелений

Method

Step 1

Крабові палички, огірок і яблуко нарізати тонкою соломкою. Скропити соком половини лимона і посолити до смаку.

Step 2

Готовий салат викласти на листки пекінської капусти і закрутити їх рулетом-”кишенькою”.

Step 3

Викласти “кишеньки” на велику тарілку, розкласти четвертинки помідора, посипані сіллю.

Step 4

У центр викласти сметану, посипану червоним перцем. Можна прикрасити свіжою зеленню і/або кукурудзою.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

  • 100_7442

    Салат “Вальдорф”

  • 100_7331

    Салат з куркою, грибами та морквою “До свята”

  • salat

    Салат “Аврора”

  • 100_6668

    Салат з абрикосами

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар