Салат з куркою, грибами та морквою "До свята" | Сooking - Готувати легко!

Салат з куркою, грибами та морквою “До свята”

2013-12-14
100_7331
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Напередодні новорічних свят CooKING порадує Вас смачненьким!

Пасуватиме до святкового столу салат з куркою, грибами та морквою, за ідею якого дякую Насті Скрипкіній.

Отже, рецепт з моїми доповненнями, який, маю надію, Вам засмакує:

Ingredients

  • куряче філе - 200 гр.
  • гриби мариновані - 250 гр.
  • морква невелика - 2 шт.
  • цибуля невелика - 1 шт.
  • соєвий соус
  • майонез
  • олія
  • перець

Method

Step 1

Куряче філе і цибулю дрібно нарізати, перемішати, викласти у високу вузьку посудину (для економії соусу) і залити соєвим соусом. Покласти в холодильник на 1 годину.

Step 2

Тим часом моркву почистити, натерти на великій терці і протушити на сковорідці, змащеній олією, до готовності.

Step 3

Гриби нарізати дрібно.

Step 4

Через годину соєвий соус злити, а філе та цибулю обсмажити на сковорідці, змащеній олією, до готовності - протягом 10-15 хв.

Step 5

З'єднати філе, цибулю, моркву та гриби, заправити майонезом, додати перець за смаком (найпевніше, солити салат не потрібно - соєвий соус, в якому маринувалася курка, солений).

Середній бал

(5 / 5)

5 5 5
Оцінити цей рецепт

5 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • nugat_1

    Нугати

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар