Сардельки у пісочному тісті | Сooking - Готувати легко!

Сардельки у пісочному тісті

2013-03-07
Безимени-1cx
  • Servings : 6
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 30m
  • Загальний час : 1:20 h

Спечені ввечері ці сардельки вранці будуть чудовим ситним сніданком. А на обід їх можна подавати із салатом.

Ingredients

  • 500 гр. сардельок
  • 450-500 гр. борошна
  • 200 гр. маргарину
  • 2 яйця
  • 1-2 ст.л. сметани
  • 1 ч.л. розпушувача
  • сіль
  • кунжут або кмин

Method

Step 1

Маргарин посікти з просіяним борошном з розпушувачем, додати жовтки і сметану, замісити тісто.

Step 2

Покласти тісто на 30 хв. у холодне місце.

Step 3

Опісля розкачати прямокутний корж, поколоти його виделкою, викласти на нього сардельки (також можна взяти ковбасу) і загорнути їх у тісто.

Step 4

Змастити білком, посипати сіллю і кмином або кунжутом.

Step 5

Випікати при 230-240 градусах протягом 30 хв.

album_pic.php

Середній бал

(5 / 5)

5 5 5
Оцінити цей рецепт

5 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kekery_syrni3

    Сирні крекери (Crackers au fromage)

  • khlib

    Хліб тостовий

  • 100_2106

    Пиріг “Рататуй” – Tourte à la ratatouille

  • haleta_ratatuj_1

    Галета “Рататуй”

  • ss

    Хліб цільнозерновий

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар