Східні ласощі | Сooking - Готувати легко!

Східні ласощі

2013-08-13
lasoshchi1
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Якщо у Вас залишилися білки, це чудовий смачний рецепт для їх застосування. Такі ласощі легко готувати, а завдяки родзинкам, цедрі і горіхам вони мають багатий насичений смак.

Ingredients

  • 6 яєчних білків
  • 200 гр. цукру
  • 250 гр. борошна
  • 100 гр. вершкового масла
  • 100 гр. родзинок
  • 150 гр. горіхів
  • цедра 1 апельсина

Method

Step 1

Білки з цукром збити у стійку піну.

Step 2

Горіхи подрібнити, родзинки промити і обсушити, цедру апельсина натерти на тертці.

Step 3

Змішати горіхи, родзинки, терту цедру з борошном, поступово додаючи м'яке вершкове масло і збиті білки.

Step 4

Отриману суміш перекласти у форму, змащену маслом і посипану борошном. Випікати при 200 градусах 20-25 хв.

Step 5

Охолоджений корж розрізати на ромбики.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар