Шоколадно-кавове печиво (без яєць) | Сooking - Готувати легко!

Шоколадно-кавове печиво (без яєць)

2013-06-24
pechyvo
  • Servings : 12 шт.
  • Час для підготовки : 30m
  • Час готування : 4m
  • Загальний час : 40m

Дуже ніжне, неймовірно шоколадне і калорійне печиво, що просто тане в роті. Справжня знахідка для солодкоїжок. Печиво готується легко і швидко.

Ingredients

  • Тісто:
  • 100 гр. вершкового масла
  • 100 гр. цукру
  • 150 гр. борошна
  • 2 ст. л. какао
  • Крем:
  • 100 гр. вершкового масла
  • 100 гр. цукрової пудри
  • 1 ст. л. міцної кави

Method

Step 1

Розм'якшене вершкове масло, цукор, борошно і какао збити в однорідну густу масу. Це можна зробити у комбайні або замісити руками.

Step 2

Розділити тісто на 24 частини, сформувати з них кульки. Кульки викласти на деко на відстані одна від одної, злегка притиснути кожну кульку змоченою у воді виделкою.

Step 3

Випікати при температурі 250 градусів 3-4 хвилини. Готові вироби обережно (вони спочатку дуже крихкі!) перекласти на решітку і залишити на 5 хв., щоб охололи. Половину спечених коржиків змастити кремом і з'єднати попарно. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.

Step 4

Для крему всі складові збити в однорідну масу.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 9
Оцінити цей рецепт

9 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар