Шоколадний млинець у духовці – Chocolate Dutch Baby | Сooking - Готувати легко!

Шоколадний млинець у духовці – Chocolate Dutch Baby

2013-03-12
100_5403
  • Servings : 8
  • Час для підготовки : 5m
  • Час готування : 20m
  • Загальний час : 25m

Нідерландська кухня славиться простотою. Шоколадний млинець Chocolate Dutch Baby – не виняток. І назва виправдана – його точно полюблять діти, бо не може не сподобатися цей шоколадно-ванільний смаколик.

Ingredients

  • 3/4 скл. молока
  • 3 яйця
  • 1/3 скл. борошна
  • 1/4 скл. какао
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. ванільного екстракту
  • 1/4 скл. цукру
  • 2 ст.л.вершкового масла
  • цукрова пудра
  • полуниці свіжі або полуничне варення

Method

Step 1

Розігріти духовку до 210 градусів.

Step 2

Змішати у блендері (протягом 1 хв.) молоко, яйця, какао, цукор, сіль, ваніль і борошно.

Step 3

Нагріти на середньому вогні чавунну сковорідку (діаметр - приблизно 25 см. Сковорідку можна замінити формою для випікання торта) і розтопити у ній масло.

Step 4

Вилити тісто у сковорідку і одразу перекласти у розігріту духовку. Випікати 20 хв.

Step 5

Готовий млинець посипати цукровою пудрою. Подавати гарячим.

Безимени-1d

100_5384

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар