Скони | Сooking - Готувати легко!

Скони

2013-03-01
album_pic (1)
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 30m
  • Загальний час : 45m

Теплі запашні булочки з улюбленим варенням – чи може бути щось смачніше для сніданку?

Ingredients

  • борошно - 280 гр.
  • розтоплене масло або маргарин - 60 гр.
  • цукор - 2-3 ст.л.
  • розпушувач - 2 ч.л.
  • молоко - 150 мл.
  • родзинки - за смаком
  • сіль - дрібка
  • жовток для змащування

Method

Step 1

У посудину всипати муку, розпушувач, цукор, сіль; влити розтоплене масло або маргарин.

Step 2

Збивати міксером (насадками для тіста), поступово вливаючи молоко.

Step 3

Збивати доти, поки тісто не буде відставати від стінок.

Step 4

Робочу поверхню присипати мукою, викласти тісто і швидко вимісити, додаючи родзинки за смаком.

Step 5

З тіста сформувати невеликі кульки.

Step 6

Пекти 15 хвилин, тоді за бажанням витягнути, змастити жовтком - і знову у піч на 15 хв.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар