Соломони | Сooking - Готувати легко!

Соломони

2013-03-01
album_pic (80)
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Соломони – страва геніальна! Мінімум часу на приготування і прості складники, а результат – надзвичайно смачний.

Ingredients

  • яловичина
  • картопляний крохмал
  • соєвий соус
  • олія для обсмажування

Method

Step 1

М'ясо (бажано яловичину, але не обов'язково) відбити дуже тонко - як на відбивні.

Step 2

Кожний шматочок обваляти у крохмалі, залишки струсити.

Step 3

Змочити шматочки у соєвому соусі з обох боків.

Step 4

Смажити кілька хвилин з кожного боку.

Step 5

Якщо заздалегідь відбити м'ясо, то страву можна приготувати за кілька хвилин.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар