Суп-пюре із кабачків | Сooking - Готувати легко!

Суп-пюре із кабачків

2013-03-06
album_pic.php
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Ідеально пасують до цього супу домашні сухарики: білий хліб порізати кубиками, підсушити їх на сухій сковороді або в духовці. Наприкінці додати подрібнений зубчик часнику.

Ingredients

  • кабачок невеликий - 4 шт.
  • цибуля маленька - 1 шт.
  • часник - 2 зубці
  • плавлений сир - 100 гр.
  • вода - 3 скл.
  • масло вершкове - 1 ст.л.
  • каррі - дрібка

Method

Step 1

Дрібно нарізані цибулю та часник обсмажити на маслі у каструлі.

Step 2

Додати порізані шматочками кабачки і, постійно помішуючи, злегка обсмажити.

Step 3

Залити водою і варити, поки кабачки не стануть м'якими.

Step 4

Тоді додати плавлений сир, приправу каррі і сіль за смаком. Варити, доки не розплавиться сир.

Step 5

За допомогою блендера перетерти суп в пюре.

album_pic.php

 

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_6697

    Томатний суп з рисом

  • tsybulevyj_sup

    Французький цибулевий суп

  • album_pic (37)

    Чанахи

  • rossill

    Розсольник “мамин”

  • Безимени-1

    Суп-пюре з кукурудзою та грибами

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар