Суп-пюре з кукурудзою та грибами | Сooking - Готувати легко!

Суп-пюре з кукурудзою та грибами

2013-03-22
Безимени-1
  • Servings : 4
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 30m

Оригінальний суп-пюре, що швидко готується і відмінно смакує.

Ingredients

  • кукурудза консервована – 2 банки по 150 гр.
  • бульйон курячий (можна швидкого приготування) – 600 мл.
  • гриби свіжі – 200 гр.
  • масло – 3 ст.л.
  • сіль, чорний і червоний перець – за смаком
  • молоко – 200 мл

Method

Step 1

Кукурудзу викласти у каструльку, залити молоком і курячим бульйоном. Посолити, поперчити і довести до кипіння. Вогонь зменшити, каструлю накрити кришкою і варити кукурудзу 10 хвилин.

Step 2

Гриби почистити, порізати на дольки. Смажити на вершковому маслі близько 5 хвилин, потім залити їх 2 ст.л. гарячої води, накрити кришкою і залишити на невеликому вогні ще на 2-5 хвилин.

Step 3

Суп з кукурудзи подрібнити у пюре блендером або у кухонному комбайні. Приправити червоним перцем і розлити у тарілки.

Step 4

У центр кожної тарілки викласти гіркою гриби.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_6697

    Томатний суп з рисом

  • tsybulevyj_sup

    Французький цибулевий суп

  • album_pic (37)

    Чанахи

  • rossill

    Розсольник “мамин”

  • 100_5114

    Суп-пюре зі шампіньйонів

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар