Суп-пюре зі шампіньйонів | Сooking - Готувати легко!

Суп-пюре зі шампіньйонів

2013-03-15
100_5114
  • Servings : 8-10
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 45m
  • Загальний час : 1:10 h

Кремовий вершковий суп стане родзинкою обіднього столу.

Ingredients

  • 0,25 скл. дрібно нарізаної цибулі
  • 4 ст.л. вершкового масла
  • 400 гр. шампіньйонів
  • 2 ст.л.борошна
  • 6 скл. курячого бульйону
  • зелень петрушки
  • 2 жовтки
  • 1 скл. вершків (20%)

Method

Step 1

Дрібно нарізану цибулю обсмажувати в каструлі на маслі протягом 5 хв., додати подрібнені гриби і обсмажувати ще 5 хв.

Step 2

Не знімаючи з вогню, додати, розмішуючи, борошно і влити курячий бульйон.

Step 3

Помішуючи, дати закипіти. Покласти петрушку і варити на малому вогні 45 хв.

Step 4

Опісля витягнути петрушку, бульйон злити, перетерти у блендері гриби і цибулю, знову перемішати з бульйоном.

Step 5

Збити вінчиком яєчні жовтки з вершками, тонкою цівкою влити їх у суп, після чого суп знову поставити на плиту. Розігріти суп, постійно помішуючи і не доводячи до кипіння. Посолити і подавати до столу.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7442

    Салат “Вальдорф”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар