Свинячі ребра, запечені у духовці | Сooking - Готувати легко!

Свинячі ребра, запечені у духовці

2013-10-05
100_7213
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 2:30 h
  • Загальний час : 2:50 h

Простий і неймовірно смачний рецепт запашних реберець. Це страва американської кухні. Як гарнір, добре смакуватиме рис.

Ingredients

  • ребра свинячі
  • спеції
  • факультативно: мед, соєвий соус, гірчиця

Method

Step 1

Посолити і поперчити ребра, додати спеції за смаком.

Step 2

Розігріти духовку до 150 градусів.

Step 3

Покласти ребра у плоский піддон з бортиками й герметично закрити фольгою.

Step 4

Готувати у духовці 2-2,5 години.

Step 5

Зняти фольгу, злити рідину, що утворилася.

Step 6

Змастити будь-яким соусом (медом, соєвим соусом, барбекю...), можна і не змащувати. Запікати без фольги під грилем до утворення скоринки - 3-5 хвилин.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • 100_7442

    Салат “Вальдорф”

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар