Свинина, тушена у пиві | Сooking - Готувати легко!

Свинина, тушена у пиві

2013-03-01
100_9276
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 1:10 h
  • Загальний час : 1:25 h

Чеська  кухня — ситна, калорійна і до непристойності смачна. У великій пошані — свинина у пиві по-чеськи, бо ж яка Чехія без пива і м’яса. Перевага цієї страви у тому, що м’ясо попередньо не треба маринувати, воно і так виходить ароматне, м’яке і смачне.

Ingredients

  • свинина - 800 гр.
  • цибуля - 2 шт.
  • смалець - 3 ст.л.
  • пиво світле - 2 скл.
  • хліб чорний - 1 шматок
  • сіль, перець, духмяний перець, лавровий лист - до смаку

Method

Step 1

М'ясо нарізати невеликими шматками.

Step 2

Цибулю нарізати кубиками.

Step 3

Розігріти у гусятниці смалець, потушкувати у ньому цибулю, додати м'ясо і смажити 5 хв.

Step 4

Посипати меленим червоним перцем, посолити. Влити склянку пива, накрити і тушкувати 45 хв.

Step 5

Потім подрібнити чорний хліб і додати до м'яса разом з рештою пива. Тушкувати ще 20 хв.

Step 6

Наприкінці додати лавровий лист.

Середній бал

(4.4 / 5)

4.4 5 5
Оцінити цей рецепт

5 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар