Сир плавлений “Янтар” | Сooking - Готувати легко!

Сир плавлений “Янтар”

2013-07-08
syr
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Цей рецепт сиру “Янтар”, як на мене найбільш подібний до того який продають в магазині. Тільки набагато смачніший. Та й приготування сиру не забере у вас багато часу, важко тільки чекати коли сир загусне))

Ingredients

  • Творог - 500 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Яйце - 1 шт
  • Сода - 1/2 ч. л
  • Сіль, перець, приправи за смаком

Method

Step 1

Творог, масло, яйце, сіль та соду збити в кухонному комбайні, або блендері до однородної маси. Потім поставте творожну суміш на водяну баню і варіть, помішуючи до тих пір доки маса не почне плавитись.

Step 2

Форму для сиру змастити маслом і вилити туди суміш, поставити в холодне місце годин на десять. Можна додати подрібнені трави, ті які ви любите.

Тип рецепту: Інгредієнти: , ,

Люблю готувати різноманітні страви. Обожнюю страви з риби та випічку.

Середній бал

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар