Сирні крекери (Crackers au fromage) | Сooking - Готувати легко!

Сирні крекери (Crackers au fromage)

2013-10-02
kekery_syrni3
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Сирні крекери (Crackers au fromage) – чудова альтернатива магазинним. Готуються вони легко, а смакують… ох, як же добре смакують! Крекери хрумкі, ароматні і корисні.

Ingredients

  • 150 гр. вершкового масла
  • 100 гр. натертого сиру твердих сортів
  • 50 гр. пармезану
  • 150 гр. борошна
  • газована вода кімнатної температури - 3 ст.л. (або скільки візьме)

Method

Step 1

Масло перетерти з борошном у крихту. Додати натертий сир. Додаючи по ложці воду, замісити туге, але не липке тісто.

Step 2

Надати тісту форму кульки, загорнути у харчову плівку і покласти у холодильник на 1,5 години.

Step 3

Робочу поверхню присипати борошном, розділити тісто на чотири частини і розкачати тоненькі круги - чим тісто тонше, тим смачніші і хрусткіші крекери. Вирізати різними формочками фігурки, перекласти їх на деко, застелене пергаментним папером. Крекери можна посипати червоним перцем, тимьяном або розмарином.

Step 4

Випікати близько 10 хвилин при температурі 160 градусів до світло-золотистого кольору.

 

Середній бал

(3.7 / 5)

3.7 5 6
Оцінити цей рецепт

6 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • pyrih_abrykosy

    Тарт з абрикосами та розмарином

  • khlib

    Хліб тостовий

  • 100_2106

    Пиріг “Рататуй” – Tourte à la ratatouille

  • haleta_ratatuj_1

    Галета “Рататуй”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар