Тарт з абрикосами та розмарином | Сooking - Готувати легко!

Тарт з абрикосами та розмарином

2013-08-26
pyrih_abrykosy
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Чудовий і неймовірно ароматний тарт. Зовсім не складний у приготуванні і дуже смачний. Поєднання смаків-ароматів абрикосів, розмарину і хрумкого тіста буде до смаку навіть вибагливому гурману.

Ingredients

  • Тісто:
  • 200 гр. борошна
  • 100 гр. масла
  • дрібка солі
  • 2 ст. л. сметани
  • 1/2 ч.л. соди
  • розмарин
  • Начинка:
  • абрикоси, порізані тонкими скибочками
  • 1 ст.л. рідкого меду
  • 3 ст.л. цукру
  • розмарин

Method

Step 1

Борошно змішати з сіллю, додати холодне вершкове масло. Розмарин дрібно нарізати і додати до борошна і масла. Всю суміш перетерти у крихту. Додати сметану та соду, замісити тісто. Загорнути його у плівку і покласти у холодильник на годину.

Step 2

Розігріти духовку до 180 градусів. Розкачати тонко тісто і викласти його у форму. Наколоти тісто виделкою і випікати 10 хвилин у духовці.

Step 3

Опісля змастити корж медом. Розкласти скибочки абрикосів. Розмарин розтерти з цукром і посипати тарт. Випікати ще 25 хвилин. Повністю охололити.

 

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар