Тісто для хліба | Сooking - Готувати легко!

Тісто для хліба

2013-03-27
xlib
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Вже декілька років користуюсь хлібопічкою для випікання хліба. Перебрав багато рецептів. Але наразі найбільше подобається цей що вам пропоную.  Що тісто гарно підходило роблю опару. У теплу воду або молоко (не більше 40 градусів)  додаю дріжджі, цукор і 10 грам муки. Розмішую. І даю піднятися. Як тільки суміш сягне верху кружки виливаю її до інших складників. Якщо любите «сірий» хліб замініть 150 грам пшеничної муки на житню.

Ingredients

  • Борошно – 500 гр.
  • Молоко або вода – 320 гр.
  • Дріжджі пресовані – 15 гр
  • Цукор – 15 гр
  • Сіль - 15 гр
  • Масло (сметана, олія) – 2 столові ложки.

 

 

 

 

 

 

Тип рецепту: Теги: Інгредієнти: , , , ,

Люблю готувати різноманітні страви. Обожнюю страви з риби та випічку.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 5
Оцінити цей рецепт

5 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • lY4LFQ4oFnI

    Хліб Ароматний

  • ss

    Хліб цільнозерновий

  • xlib

    Хліб (традиційний)

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар