Томатний суп з рисом | Сooking - Готувати легко!

Томатний суп з рисом

2013-08-20
100_6697
  • Servings : 6 порцій
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 30m

Легкий ароматний суп – якраз для літа!

Ingredients

  • 2 літри води або бульйону
  • 4 великі помідори
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. борошна
  • 60 гр. рису
  • сіль, перець, зелень

Method

Step 1

Рис відварити майже до готовності.

Step 2

Помідори почистити і натерти на тертці.

Step 3

У каструлі розігріти олію, додати борошно і обсмажити його 1-2 хвилини.

Step 4

Додати натерті помідори і, постійно помішуючи, довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати помідори 10 хвилин.

Step 5

Влити воду або бульйон, перемішати і дати закипіти.

Step 6

Додати рис, перемішати, посолити і поперчити, додати порізану зелень. Дати покипіти 2-3 хвилини.

 

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • tsybulevyj_sup

    Французький цибулевий суп

  • album_pic (37)

    Чанахи

  • rossill

    Розсольник “мамин”

  • Безимени-1

    Суп-пюре з кукурудзою та грибами

  • 100_5114

    Суп-пюре зі шампіньйонів

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар