Торт “Літній” | Сooking - Готувати легко!

Торт “Літній”

2013-03-01
album_pic (53)
  • Час для підготовки : 60m
  • Час готування : 60m
  • Загальний час : 2:0 h

Хоч торт і “Літній”, та актуальний у будь-яку пору року – особливо, якщо хочеться чогось свіжого та яскравого.

Ingredients

  • сметана - 500 гр.
  • цукор - 1 скл.
  • желатин - 3 ст.л. (30 гр.)
  • фрукти за смаком
  • Бісквіт:
  • яйця - 2 шт.
  • цукор - 2 ст.л
  • борошно - 2 ст.л.
  • розпушувач - 1/2 ч.л.
  • ванільний цукор

Method

Step 1

Для бісквіту: Холодні білки збити, потрохи додаючи цукор і ванільний цукор, у міцну піну.

Step 2

Влити жовтки, акуратно, щоб піна не впала, розмішати - і додати борошно з розпушувачем, вимішуючи знизу вверх.

Step 3

Випікати у змащеній формі при 180 градусах приблизно 20 хв. Готовність перевірити сірником.

Step 4

Готовий бісквіт остудити і розрізати на невеликі кубики.

Step 5

Для крему: Желатин залити 1/2 скл. холодної води на півгодини.

Step 6

Опісля поставити на плиту і нагріти, щоб желатин повністю розчинився (до кипіння не доводити). Дати трохи охолонути.

Step 7

Сметану збити з цукром.

Step 8

Желатин тонкою цівкою, постійно помішуючи, влити у сметану.

Step 9

З'єднати разом бісквіт, збиту сметану і дрібно нарізані фрукти (персик, полуниця, ківі, банан - на Ваш смак).

Step 10

Глибоку ємність вистелити харчовою плівкою і вилити в неї масу.

Step 11

Покласти в холодильник або морозильну камеру до застигання.

Step 12

Опісля витягнути, перевернути на тарілку і зняти плівку.

Середній бал

(4.6 / 5)

4.6 5 9
Оцінити цей рецепт

9 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 1

    Кокосовий торт з курагою

  • tort_yuvilejnyj_4

    Торт “Ювілейний”

  • 100_6393

    Торт пісочний з маковою і горіховою начинками

  • ppp

    Торт королеви Вікторії

  • Безимени-1

    Пляцок “Хвилі Дунаю з яблуками”

Коментарі до рецепту

  1. posted by Олег on 01.03.2013

    Смакота

Надіслати коментар