Цвєтаєвський яблучний пиріг | Сooking - Готувати легко!

Цвєтаєвський яблучний пиріг

2013-08-19
pyrih_yabluchnyj_1
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Мабуть, найсмачнішний зі всіх яблучних пирогів, які я пробувала. Рецепт дійсно простий і геніальний. Пиріг надзвичайно смачний!

Ingredients

  • Тісто:
  • 0,5 скл. сметани
  • 150 гр. розтопленого вершкового масла або маргарину
  • 0,5 ч.л соди, погашеної оцтом (або 1 ч.л. розпушувача)
  • 1,5 скл. борошна
  • Начинка:
  • 1 скл. сметани
  • 1 яйце
  • 1-1,5 скл. цукру
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 кг. яблук

Method

Step 1

Зі всіх складників замісити тісто і покласти його у холодильник на 1 годину.

Step 2

Щоб приготувати начинку, всі продукти, крім яблук, збити міксером або вінчиком.

Step 3

Яблука почистити і нарізати дуже тонко, наприклад, ножем для картоплі або натерти на терці для чіпсів.

Step 4

У змащену форму викласти тісто, роблячи бортики. На тісто рівномірно викласти всі натерті яблука і залити їх кремом.

Step 5

Випікати пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 50 хв.

 

Середній бал

(4.3 / 5)

4.3 5 6
Оцінити цей рецепт

6 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар