Яблучна запіканка Flamusse | Сooking - Готувати легко!

Яблучна запіканка Flamusse

2013-03-06
3e6bb3
  • Servings : 2
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 45m
  • Загальний час : 60m

Приготуймо яблучну запіканку Flamusse – родом з Бургундії – регіону на сході Франції.

Десерт цей – смачний і ніжний, ідеальний для сніданку, тим паче, готується швидко.

Ingredients

  • яблука - 4 шт.
  • масло вершкове - 90 гр.
  • борошно 4 ст. л.
  • яйця - 4 шт.
  • цукрова пудра - 4 ст. л.
  • молоко - 250 мл

2fb32f

a5f800

 

Method

Step 1

Яблука почистити, вирізати серцевину, нарізати невеликими кубиками.

Step 2

75 гр. масла розтопити у банячку, висипати туди ж яблука і тушкувати на середньому вогні приблизно 10 хвилин.

Step 3

Тим часом борошно просіяти у миску, додати яйця, цукрову пудру, дрібку солі, ретельно перемішати і поступово влити молоко. Наприкінці додати тушені яблука. Все перемішати і вилити суміш у форму, змащену рештою вершкового масла.

Step 4

Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці до готовності - приблизно 40-45 хв.

Step 5

Подавати запіканку гарячою або теплою, можна посипати цукровою пудрою чи корицею.

Безимени-1t

 

Середній бал

(5 / 5)

5 5 4
Оцінити цей рецепт

4 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

Коментарі до рецепту

  1. posted by alevtina on 09.06.2013

    Нет слов – оригинальный рецепт

Надіслати коментар