Яблучний тарт з медом і лимоном | Сooking - Готувати легко!

Яблучний тарт з медом і лимоном

2013-03-29
100_2458
  • Servings : 8
  • Час для підготовки : 40m
  • Час готування : 60m
  • Загальний час : 1:40 h

Надзвичайно смачний тарт! Ідеальне поєднання несолодкого хрумкого тіста, яблук і заливки з насиченим смаком духмяного меду, кориці і лимона.

Форма для випікання діаметром 20 см.

Ingredients

  • борошно – 200 гр.
  • масло вершкове – 100 гр.
  • вода – 4 ст.л.
  • Начинка:
  • яблука – 3 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • мед – 200 гр.
  • борошно – 1 ч.л.
  • сік половини лимона
  • горіхи
  • кориця

Method

Step 1

Борошно з холодним, натертим на терці, маслом перетерти до крихти. Додати воду і замісити гладке м’яке тісто.

Step 2

Розкачати або ж одразу руками викласти тісто у форму, розрівняти, зробивши невисокі бортики, наколоти часто вилкою і покласти у холодильник на півгодини.

Step 3

Тим часом яблука порізати на дольки. Викласти їх на охолоджене тісто. Випікати 20 хв. при 200 градусах.

Step 4

Для заливки змішати яйця, мед, корицю, сік, борошно. Залити нею пиріг, посипати горіхами і – у духовку – ще на 35-40 хв. при температурі 160 градусів.

 

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар