Яєчний рулет | Сooking - Готувати легко!

Яєчний рулет

2013-06-03
album_pic (6)
  • Yield : 1 рулет
  • Servings : 8
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 5m
  • Загальний час : 15m

Улюблена закуска багатьох господиньок.

Ingredients

  • яйця – 2 шт.
  • майонез – 2 ст.л.
  • борошно – 2 ст.л. без верху

Method

Step 1

Яйця збити з майонезом.

Step 2

Додати борошно і дрібку солі, перемішати, щоб не було грудок.

Step 3

Сковорідку (діаметр приблизно 18-20 см) розігріти і змастити олією.

Step 4

Вилити на сковорідку яєчну масу, рівномірно її розподілити всією сковорідкою. Накрити кришкою і готувати на невеликому вогні протягом 5 хв.

Step 5

Опісля перекинути яєчний млинець на тарілку, ще гарячий змастити начинкою і скрутити рулетом. Охолодити.

Step 6

Нарізати скибками.

Step 7

Начинку для рулету готуйте на свій смак. Це, наприклад, може бути сир з часником і майонезом.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар