Яйця у буряковому маринаді | Сooking - Готувати легко!

Яйця у буряковому маринаді

2013-03-05
Безимени-1
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 20m
  • Загальний час : 25:0 h

Мариновані яйця – не тільки смачна (буряковий маринад надає гострий пікантний смак), а й оригінальна яскрава закуска.

Їх можна використовувати для бутербродів або салатів.

Ingredients

  • 6 варених яєць
  • 2 буряки
  • 250 мл. води
  • 100 мл. оцту
  • 1 ч.л. солі
  • 3 лаврові листки
  • кілька горошин чорного і духмяного перцю
  • 70 мл. цукру

100_5095

Method

Step 1

Зварити маринад: сирий буряк порізати кубиками, залити водою і оцтом, додати сіль, перець, цукор і лавровий лист. Варити на невеликому вогні 15-20 хв. Охолодити.

Step 2

Зварити яйця, охолодити.

Step 3

Яйця почистити і залити процідженим охолодженим маринадом. Покласти у холодильник мінімум на 24 години.

100_5072

 

100_5084

Тип рецепту: Теги: , Інгредієнти: ,
Середній бал

(5 / 5)

5 5 4
Оцінити цей рецепт

4 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар