Закуска «Червона ікра» | Сooking - Готувати легко!

Закуска «Червона ікра»

2013-03-14
zakuska
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Паста для бутербродів, яку я пропоную приготувати підійде як на кожен день так і для урочистої події. Думаю гості оцінять ваші старання і цікавий смак цієї закуски. Готується вона дуже швидко і з доступних продуктів, при цьому має незвичайний смак, який нагадує червону ікру.

Ingredients

  • Філе оселедця – 1 шт
  • Морква варена – 1 шт
  • Плавлений сирок – 100 грам
  • Масло – 150 гр.

Method

Step 1

Моркву відваріть, щоб була готова.

Step 2

Почистіть оселедець від нутрощів, шкіри та кісток. Витріть його паперовим рушником, аби прибрати маринад.

Step 3

Перемеліть всі інгредієнти у блендері або на м’ясорубці. Паста для бутербродів готова.

Люблю готувати різноманітні страви. Обожнюю страви з риби та випічку.

Середній бал

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар