Запечений камамбер з яблуками та журавлиною | Сooking - Готувати легко!

Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

2014-01-03
100_7557
  • Servings : 2 порції
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 15m
  • Загальний час : 25m

Скажу коротко і без зайвих слів – це дуже смачно, вишукано і просто. Маю надію, що Вам ця страва сподобається настільки, як мені.

Ingredients

  • камамбер - 120 гр.
  • невелике яблуко
  • журавлина - 20-30 гр.
  • мед - 1 ст. л.
  • бальзамічний оцет - 1 ст.л.
  • масло вершкове - 1 ст.л.
  • червоний перець
  • горіхи грецькі - 30 гр.
  • кориця

Method

Step 1

Камамбер покласти у форму для запікання, посипати червоним перцем. Духовку розігріти до 190 градусів. Запікати камамбер протягом 15 хв.

Step 2

Тим часом яблуко почистити, нарізати невеликими дольками. Смажити на сковорідці на маслі 1-2 хв., потім додати мед, оцет, корицю, журавлину, трішки води і, накривши сковорідку кришкою і зменшивши вогонь, тушити 5-10 хв. - яблуко має стати м'яким.

Step 3

На готовий камамбер викласти тушені яблука і посипати нарізаними дрібно горіхами. Подавати одразу.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • nugat_1

    Нугати

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар