Рогалики | Сooking - Готувати легко!

Рогалики

By : | 0 Comments | On : січня 24, 2013 | Category : Випічка солодка

100_6355

Запашні м’якенькі рогалики з духмяним чаєм – прекрасна вечеря і… спогади дитинства про мамину кухню, оповиту п’янким ароматом свіжої випічки…

Інгредієнти:

Інструкція:

На 40 рогаликів:

1. Яйце збити з цукром.

2. Дріжджі розчинити у теплому молоці або кефірі.

3. Борошно змішати з м’яким маслом, додати яєчну масу і дріжджі. Замісити тісто.

4. Готове тісто покласти на 2 години у холодильник.

5. Опісля поділити тісто на 5 рівних частин.

6. Кожну частину розкачати у тонку паляничку, яку своєю чергою розрізати на 8 рівних частин.

Безимени-1fd

 

 

7. Викласти на кожну частину начинку і скрутити рогаликом.

8. Готові рогалики викласти на змащене деко та випікати при 200 градусах 15 хв.

Надіслати коментар